2009. február 4., szerda

Sajnálom

Nagyon örültem, amikor Elina meghívott a kézírás játékra. Örültem, hoy kíváncsi rám, az írásomra. Jószándékkal adtam tovább és sajnálom, hogy van aki ezt kellemetlenül fogadta. Teljes mértékben igaza van, mert nem tudhatjuk ki mit szeretne magáról megosztani velünk. Ellenem nem hiszem, hogy fel lehetne használni az írásomból kapott információkat, de egy magasabb beosztásban dolgozó emberről ez már nem mondható el. Mindenesetre én nem akartam rosszat.

5 megjegyzés:

 1. Ne szomorkodj emiatt! Lesz ez még máskor is így ;) Mármint én is adtam-kaptam dolgokat, amit valaki elfogadott, valaki nem. Naná, hogy nem akartál rosszat!

  VálaszTörlés
 2. Köszi, csak jó volt leírni.

  VálaszTörlés
 3. Szerintem se szomorkodj. Nem a te hibád.

  VálaszTörlés
 4. Egy kollégám mindig azt mondja, hogy ne kezdj magyarázkodni, mert azzal csak rontasz a helyzeteden... most viszont úgy érzem, hogy kell írnom pár sort. Amit leírtam, az már visszavonhatatlan, és töprengtem is rajta egy darabig, hogy leírjam-e, de annyira tele volt a fejem mindenfélével, muszáj volt kiírni magamból a dolgokat. És ne érts félre, örülök, hogy kíváncsi vagy (voltál) az írásomra, és tudom, hogy nem akartál rosszat! Egy szó mint száz, szeretnék bocsánatot kérni, mert nem ellened irányult ez a kirohanás, az újabb körkérdés csak az utolsó csepp volt a pohárban.
  Szóval, ha még áll az ajánlat, mármint a felkérés, szívesen megmutatom az írásomat.

  VálaszTörlés