2009. február 14., szombat

péntek 13

Nekünk mindenképpen szerencsés volt a tegnapi nap. Bogárkám végre lábra tudott állni! Reggel kinéztünk az ablakon és szép fehér volt minden, az éjjel esett jópár centi hó, de fagy híján folyamatosan olvadt is. Nagy örömünkben kimentünk játszani az udvarra, hóembert építettünk, szánkóztunk na és persze traktor nyomot csináltunk végig az udvaron( nálunk ez van hóangyal helyett:oD). Mivel imád dolgozni, most is talált magának munkát. Előbányászta a fűnyíróját és elkezdte "nyírni a hót". Imádom ezekt a mondatokat!
Átjött a szomszéd kislány is, a nagy szerelem. Egy hónap van közöttük és nagyon jól megértik egymást.Noncsi most is rögtön segített Józsikámnak felhúzni a kesztyűjét, mint a jó asszonyok a férjuruknak. Na jó csak viccelek, de olyan szépek együtt.
A nagy játék közben egyszer csak felkiált az én fiam: Anyaaa... potyog a hó!!!! -és láttuk valóban elkezdett szálingózni :-) Ettől kezdve változó intenzitással, de megállás nélkül esett egész nap. Biztos vagyok benne ha minusz1-2 fok lett volna min. 40 centi hóval birkóznánk azóta is. Azt hiszem délután öt óra körül állt el.
Délutáni alvás után megkukkantottuk a hóemberünket, de neki nem volt szerencsés a péntek 13.-a mert szegénykém szétesett. A feje és a pocakja lecsúszott a lábáról:-( Azt hittem majd megsiratja, de csak kinevette.
Estére megint visszatért minden a megszokott kerékvágásba, ugyanúgy kergetőzött, ugrált mintha misem történt volna.Kivételesen mindenki örült ennek.Ez tényleg egy szerencsés nap volt!

A kép 2008. január 2.-án készült.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése